|
ZAPYTANIE OFERTOWE dla zamówienia publicznego o wartości szacunkowej poniżej 50 000,00 zł netto - projekt „Transgraniczna integracja międzypokoleniowa” w ramach Programu Interreg V-A Republika Czeska – Polska
Przeprowadzenie warsztatów kulinarnych dla uczestników Targów Junior – Senior realizowanych w ramach projektu pn. „Transgraniczna integracja międzypokoleniowa”
|
|
Zamawiający
Gmina Miejska Kłodzko 57-300 Kłodzko, Pl. B.Chrobrego1 tel. +48 074 865 46 00 fax: +48 074 867 40 62 e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
|
|
Opis przedmiotu zamówienia:
Przedmiot zamówienia dotyczy przeprowadzenia warsztatów kulinarnych dedykowanych seniorom oraz juniorom w dniu 30.08.2019 r., w ramach projektu pn. „Transgraniczna integracja międzypokoleniowa”, w ramach Programu Interreg V-A Republika Czeska – Polska.
- poprowadzenie scenicznego pokazu kulinarnego pn. „Gotuję nie marnuję – „zero waste” sztuka gotowania” w godz. 13:30-15:00,
- poprowadzenie warsztatów przygotowywania potraw metodą „zero waste” pn. „Kulinarne łączenie pokoleń w stylu „zero waste”” – namiot na Skwerze Miast Partnerskich w Kłodzku w godz. 11:00-17:00,
- poprowadzenie w trakcie warsztatów porad, wykładów na temat przygotowywania potraw metodą „zero waste”: co to jest metoda „zero waste”, konieczność zmiany nawyków żywieniowych, budowanie świadomości racjonalnego planowania zakupów, odpowiednie przechowywanie żywności, świadomość ochrony środowiska oraz powstrzymywanie się przed nadmiernym wyrzucaniem żywności, szanowanie żywności, przepisy na potrawy (sałatki, sosy, dipy, desery itp.) wykonane z sezonowych warzyw i owoców.
Do obowiązków Wykonawcy należy:
- przedstawienie planu warsztatów przygotowywania potraw z sezonowych warzyw i owoców(warsztaty powinny obejmować przygotowanie min. 5 różnych potraw, które uczestnicy warsztatów będą wykonywać pod nadzorem wykwalifikowanej i doświadczonej obsługi, z możliwością zabrania tych potraw w słoikach o pojemości 500 ml – min. 350 szt.),
- przedstawienie planu pokazu kulinarnego (pokaz kulinarny powinien obejmować przygotowanie min. 3 potraw wykonanych metodą „zero waste” (np. zupy, dania jednogarnkowe, dania grillowane itp. – min. 350 porcji degustacyjnych),
- zaangażowanie uczestników warsztatów do wspólnego przygotowywania potraw,
- zwrócenie uwagi na na walory odżywcze przygotowywanych potraw,
- zapewnienie niezbędnych produktów spożywczych, sprzętów kuchennych, słoików wraz z nakrętkami, naczyń do degustacji oraz fachowej obsługi.
|
|
Terminy i miejsce realizacji:
30 sierpień 2019 r., Skwer Miast Partnerskich, Kłodzko godz. 11.00- 17.00 |
|
Forma złożenia oferty
- W formie pisemnej w Biurze Obsługi Ludności Urząd Miasta w Kłodzku, pl. Bolesława Chrobrego 1, 57-300 Kłodzko,
- pocztą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
|
|
Warunki płatności:
Przelewem 14 dni od daty złożenia rachunku/faktury.
|
|
Rodzaje kryteriów oraz opis kryteriów przy wyborze oferty, wraz z podaniem znaczenia (wagi) tych kryteriów i sposobu oceny ofert
• Cena – 100% Oferta powinna zawierać proponowaną cenę brutto. |
|
Termin składania ofert
07.08.2019 r. godz. 15.30 Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane
|
|
Dodatkowe informacje
Osoba odpowiedzialna – Iwona Uryga – tel. 74 865 46 94.
|
|
Dokumenty do pobrania:
- Formularz oferty
- zapytanie ofertowe w formacie .pdf
|